- Forside
- Patèer og gourmetprodukter
Patèer og gourmetprodukter
En fransk paté er en fast postei med innlagte biter av for eksempel and, kyllinglever eller skinke. Pateer kan serveres både som forrett, kveldskos eller brukes som pålegg. Patéer smaker godt sammen med løk, sylteagurk og stekt bacon i terninger på ristet brød, gjerne med et godt glass rødvin til.
Vi selger pateer av høy kvalitet fra Comtesse du Barry.
Patèer og gourmetprodukter
5 patèer i søyle, 5x65 gram.
- La terrin de Campagne-Terine de poulet au citron - La terrin Campard 3% truffes jus - Le terrin du porc perigord - Le patè Campagnard au piment d` espelett. Boksene kan åpnes i begge ender, for praktisk servering.
- Kjøp
- Les mer
Le Coq au Vin de Cahors Mijote aux cepes.
Kylling med steinsopp, hvitløk, krydder og rødvin fra Cahors distriktet. 600 gram.
- Kjøp
- Les mer
Les Rillettes pur Canard. Medaille d`Or Paris 2022.
Strimlet rent andekjøtt med fett, 180 gram
- Kjøp
- Les mer
Le Petits Souffles. 2 glass à 85 gram.
Med hummer, chablis og lime.
- Kjøp
- Les mer
Patèer fra Comtesse du Barry
7 bokser: - Andepatè med grønn pepper - Svinepatè med gressløk - Landpatè fra Gascogne - Andepatè med appelsin - Landpatè med hasselnøtt - Hønsepatè fra Banyuls - Hønsepatè med portvin. Bon apetit!
- Kjøp
- Les mer