- Forside
- Patèer og gourmetprodukter
Patèer og gourmetprodukter
Franske patèer, terriner og rillettes er utmerket som forrett, til kveldskos eller brukes som pålegg. Dette smaker godt sammen med løk, sylteagurk og stekt bacon i terninger på ristet brød, gjerne med et godt glass rødvin til.
Paté/terrine er en fast postei med innlagte biter av for eksempel and, kyllinglever eller skinke. Rillettes er en klassisk fransk konserveringsmetode, hvor strimler av kjøtt (vanligvis svin eller and) krydres og kokes i fett på lav temperatur over lang tid.
Provenceprodukter selger matgaver, patèer, terriner og rillettes gaveesker fra Maison Valette, som har laget kvalitetsprodukter gjennom tre generasjoner fra 1920.
Patèer og gourmetprodukter
5 patèer i søyle, 5x65 gram.
- La terrin de Campagne-Terine de poulet au citron - La terrin Campard 3% truffes jus - Le terrin du porc perigord - Le patè Campagnard au piment d` espelett. Boksene kan åpnes i begge ender, for praktisk servering.
- Kjøp
- Les mer
Le Coq au Vin de Cahors Mijote aux cepes.
Innhold: Kylling med steinsopp, hvitløk, krydder og rødvin fra Cahors distriktet. 600 gram.
- Kjøp
- Les mer
Les Rillettes pur Canard. Medaille d`Or Paris 2022.
Innhold: Strimlet rent andekjøtt med fett. 180 gram.
- Kjøp
- Les mer
Le Petits Souffles. 2 glass à 85 gram.
Innhold: Hummer, chablis og lime.
- Kjøp
- Les mer